Prieteni matinali si galagiosi

Cum da zapada pun mancare la pasarele. Insa vrabiutele si pitigoii inca nu au prins curaj iar primii sositi la masa au fost porumbeii.

Asteapta si fac scandal de dimineata sa primeasca de mancare de indata ce s-au invatat ca aici primesc mancare gratis šŸ™‚

Mai asteptam mult?

asteptand

Mananca tu ca eu stau de paza šŸ™‚

de6

Niciun pericol, putem manca amandoi

la-masa

Sa mananc singur sau mai astept?

primul

12 Comments (+add yours?)

 1. Simona
  Dec 13, 2012 @ 22:10:31

  Ce haios i-ai surprins šŸ™‚
  A doua poza m-a amuzat teribil :)))

  Reply

 2. Gabriela
  Dec 14, 2012 @ 08:23:25

  Ce dragalasi!
  Si eu le scutur firimituri sau le dau graunte. Am o platforma in dreptul ferestrei din bucatarie si acolo e masa lor. Nu am facut locuri speciale pentru pasari in gradina, desi stiu ca ar trebui.

  Reply

  • greenzonelife
   Dec 14, 2012 @ 08:29:54

   Eu de fapt facusem pentru vrabiute si pitigoi, dar zapacitii astia au acaparat locul si fac un scandal monstru dimineata sa te scoli sa le dai. La mine e la geamul de la dormitor ca la bucatarie e balconul.

   Reply

 3. ika
  Dec 14, 2012 @ 11:28:56

  ooof…noi am daramat anul asta casa(ne facem alta):in fiecare iarna obisnuiam sa agatam(pe crengi mai subtiri,astfel incat sa nu poata ajunge pisicile )suporturi speciale(sau improvizate),in care -pentru pitigoi-puneam parizer,slanina(sunt carnivori dumnealor).Am avut surpriza sa vina si din cei cu “tichiuta”albastra( e un soi putin mai mic si mai rapid/agitat).Am poze cu ei, dar din pacate mi-e greu sa le gasesc(mare dezordine in fisierul cu poze…).Unde stam acum nu sunt decat cotofene si grauri:cred ca o sa le pun si lor,totusi ! In poza Dvs, porumbelul ala nu era un gentelmen(cum insinuati),ci un gagicar care voia altceva !Da’ poate nu e rau nici asa…

  Reply

 4. Mihaela C.P.
  Dec 14, 2012 @ 19:08:48

  Si eu am pus graunte de grau pe pervaz pentru vrabiute, ca ele obisnuiesc sa vina pe pervazul meu. Insa astazi, probabil din cauza frigului mare, nu am vazut nicio miscare.

  Reply

  • greenzonelife
   Dec 14, 2012 @ 19:35:34

   Cand e frig tare nu prea vin astia mici, insa obraznicii astia mari nu se lasa, e de ajuns sa le dai o data ca nu mai scapi de ei.

   Reply

   • Mihaela C.P.
    Dec 14, 2012 @ 19:47:49

    La mine vin porumbeii sau turturelele in curte, la mancarea gainilor, dar pe pervaz la geam nu au indraznit niciodata. Nu stiu de ce. Acolo ramane loc rezervat pentru vrabii, cand sunt dispuse sa paraseasca adaposturile lor .

    Reply

 5. vasi
  Dec 14, 2012 @ 19:14:19

  Simpatici foc si ei si tu, ca ai stat la panda ca prinzi momente inedite:)

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: