Ceapa in module

Ceapa egipteana am pus-o la incoltit intr-un lighean. Am hotarat insa ca ceapa alba sa o pornesc in tavite modulare. In felul acesta, teoretic, ar trebui sa fie mai usor de transplantat.

ceapa alba

Din pacate nu am reusit sa pun decat o tava ca mi s-a terminat pamantul, mai am trei de pus 🙂 dar norocul meu ca nu da semne prea evidente ca ar vrea sa incoteasca, asa ca mai poate astepta putin. Voi puneti ceapa la preincoltit?

2 Comments (+add yours?)

 1. vasile
  Mar 04, 2014 @ 06:03:27

  Felicitari, n-am incercat niciodata , de regula, ceapa o pun direct in gradina, fie toamna( dar am observat ca dupa recoltare nu se pastreaza prea bine) fie primavara devreme, functie de conditii si o recoltez in iulie, dupa care mai pun o cultura succesiva de fasole oloaga pentru pastai de toamna.
  O zi minunata si spor la munca.

  Reply

  • greenzonelife
   Mar 04, 2014 @ 06:40:16

   Toamna nu o pot pune ca pamantul in gradina bunicilor e argila pura si putrezeste peste iarna sau recoltez tot ce-am plantat fara modificari de marime, iar primavara prea devreme iar nu pot pune tot din cauza ca pamantul e prea ud, rece si greu si ar fi ca si cum as planta in ciment ud, asa ca incerc si eu cum pot sa iau startul cat mai devreme 🙂

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: