In teste

Desi am aceste jardiniere de ceva vreme, abia acum le-a venit randul sa fie folosite. M-am tot gandit ce sa pun in ele si am hotarat sa incerc cateva rosioare cherry galbene, preferatele mele.

Am montat toate piesele si am inceput sa pun pamant astfel incat cele doua benzi de material sa ramana in bazinul cu apa

umplere

Apoi le-am umplut pana aproape sus

pline

Si am plantat rasadurile mele tarzii de rosii

plantate

Poate ca sunt cam inghesuite, dar nu am nevoie de plante in marime naturala, imi e suficient daca vor face fiecare cate o ciorchina de rosiute:)

Acuma ori eu nu ma pricep, ori e ceva la mijloc. Am inceput sa pun apa in rezervor, in ideea ca indicatorul rosu va ajunge la nivel maxim. Am facut balta in balcon, ca eu ma uitam la indicator, nu la apa care curge din rezervor pe jos, si indicatorul nu s-a miscat din loc. Am luat apoi o jardiniera goala, am pus apa, indicatorul a juns la maxim. Am luat-o de la capat cu pusul de apa in jardinierele plantate, iar nimic, indicatorul nu se misca. Am scos indicatorul, l-am pus intr-un pahar cu apa, functioneaza. Nu mai pricep nimic. Cred ca pana la urma tot dupa ochi va trebui sa ud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: