Anotimpurile

Mi-ar fi placut sa-i mostenesc talentul, insa si timpul lui prea putin pentru a se ocupa de acest hobby, si vremurile in care un talent nu era o meserie, l-a facut sa nu ma incurajeze prea mult in aceasta directie. Tata picta, rar, cand avea timp, de obicei cand mergeam in concedii la bai. Tablourile pictate de el stau acum pe peretii casei goale. Dar nu despre asta vreau sa va vorbesc.

Vreau sa va arat ceva frumos, ceva ce mi-ar place si mie sa fac. Si sper ca farama de talent ce o am sa ma ajute. Tablouri mici, pictate pe feliute de lemn. Le-am gasit cautand ceva prin casa. Acum caut un loc unde sa le atarn.

anotimpurile

Iarna

iarna

Primavara

primavara

Vara

vara

Toamna

toamna

12 Comments (+add yours?)

 1. vasile
  Jan 07, 2016 @ 20:35:03

  Buna seara, foarte frumoase miniaturile.Nici eu n-am reusit sa prind prea multe din mestesugul sculpturii in lemn de la tata dar ramanem cu amintiri de nepretuit. O seara linistita.

  Reply

 2. s'anda
  Jan 07, 2016 @ 21:08:06

  foarte faine…se zice ca atunci cand ai asa un dar,Dumnezeu te-a atins pe mana..

  Reply

 3. Dani
  Jan 07, 2016 @ 22:58:25

  Eu zic sa iti incerci si tu mana, nu e niciodata prea tarziu 🙂

  Reply

 4. cristina
  Jan 08, 2016 @ 10:15:08

  Miniaturile sunt minunate.

  Reply

 5. Doina Leonte
  Jan 08, 2016 @ 11:58:46

  O întrebare legată de un articol anterior. Cum arată pe interior găleata pt compost ? Și eu îmi doresc așa ceva, dar nu prea știu prin ce se deosebește de o găleată obișnuită. O poză, o explicație, te rog frumos…

  Reply

  • greenzonelife
   Jan 08, 2016 @ 12:05:02

   Pai puteai sa comentezi la acel articol 🙂 Galeata de compost mai are un compartiment in interior, ceea ce se vede in poza e doar partea frumoasa, interiorul se scoate si se goleste. Iar in capac este un filtru de carbon care nu lasa sa iasa eventualele mirosuri din galeata, dar lasa sa intre aerul.

   Reply

 6. Gabriela
  Jan 14, 2016 @ 07:32:07

  Sunt foarte frumoase si delicate picturile! Intr-adevar amintiri de nepretuit! Sfatul meu e sa reiei legatura cu pictura si avantajul este ca ai o colega de atelier chiar la tine acasa! Cred ca fetita ta s-ar bucura sa pictati impreuna.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: