Parc de ingrijit, hranit si mangaiat animale

De multa vreme tot vroiam sa mergem la minizoo. De fapt se cheama Parc de ingrijit, hranit si mangaiat animale si se afla doar la vreo 10 km de noi. Dar de fiecare data ne-am gasit altceva de facut. La inceput cand am auzit de el eram prea mici, apoi a fost timp urat si drumul e cam groaznic iar dupa poaie nu e de mers, apoi a fost prea cald si uite asa am tot amanat pana sambata asta cand am zis, gata, mergem. Timpul a fost perfect, nici prea cald nici prea frig, copilul suficient de mare sa priceapa 🙂 si noi destul de porniti sa ne rupem masina. Ce-i drept drumul e mai bun decat credeam dar tot aratura se cheama in conceptia mea. Oricum a fost frumos si a meritat. Va las cu pozele:

Mai erau si altele dar pe dupa garduri si nu au prea reusit pozele. Copii se pot plimba calare pe ponei, este si un trenulet si se pot lua lectii de calarie. Unii isi tin chiar zilele copiilor acolo.

O sa mai mergem. Sa ne dam si noi cu poneiul 🙂

4 Comments (+add yours?)

 1. cristina
  Sep 11, 2012 @ 06:15:03

  ce pasare e aia din a treia poza?

  Reply

  • greenzonelife
   Sep 11, 2012 @ 06:56:46

   Fazan auriu cred, erau o multime de pasari, dar fiind in custi de sarma nu prea am reusit sa le pozez.

   Reply

 2. Mihaela C.P.
  Sep 19, 2012 @ 17:51:35

  Frumoase animalutele si ma bucur ca s-ar vedea ca sunt bine ingrijite (dupa cate orori am auzit despre gradinile zoologice de la noi). Felina din prima poza sa fie o pisica de casa nimerita pe acolo intamplator sau o felina mai mare , locatar permanent al gradinii ?

  Reply

  • greenzonelife
   Sep 19, 2012 @ 18:34:14

   Da, sunt foarte bine ingrijite plus ca primesc non stop mancare de la vizitatori. Nu e chiar un zoo, e mult mai lejer si cu animale mai prietenoase. La intrare primesti o galetuta cu mancare pentru ele si toata lumea le hraneste. Intr-adevar si eu m-am ingrozit de conditiile de pe la gradinile zoo de la noi, de aceea am preferat sa mergem intr-un astfel de loc chiar daca animalele de aici nu sunt tocmai exotice. Pisica din prima poza e una salbatica, cam de doua ori mai mare decat una de casa.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: