Rasaduri

Stiu ca una lume are deja rosii inflorite. Bravo lor. Eu n-am pus anul asta. Insa m-a intrigat atat de tare metoda cu punga si hartia igienica ca a fost musai sa incerc si eu. Si nu oricum. Am gasit niste seminte de rosii vechi, unele de 3, altele de 5 ani, pe care le-am pus la testare. Si tare ma mai bucura rezultatul.

rosii2

rosii

O sa am rosii la Craciun, si ce, anul trecut am avut ardei iuti 🙂

2 Comments (+add yours?)

 1. MNiko
  Apr 22, 2015 @ 12:54:57

  Si eu sunt la fel de in urma cu rasadurile si am ajuns acum sa nu-mi mai fac probleme absolut deloc cu asta pt ca oricum vecinii mei acum isi fac griji ca infloresc rosiile in rasadnita si nu le pot pune in gradina din cauza frigului.
  metoda asta cu sacul imi place si mie mult ca perioada de germinare mi se pare mult mai scurta decat metoda clasica, chiar daca e mai mult de lucru asa.
  PS: te invit sa te alaturi si tu jurnalului meu saptamanal de gradinar, daca iti face placare. Nu trebuie sa completezi exact aceleasi rubrici ca si mine ci doar acelea care ti se potrivesc. Daca te uiti si la celelalte fete vei vedea ca si le au mai schimbat acolo unde au considerat: http://mniko.blogspot.ro/2015/01/jurnalul-unui-gradinar-amator.html

  Reply

  • greenzonelife
   Apr 22, 2015 @ 13:02:35

   Asa am patit eu intr-un an cu rasadurile, erau mari si afara zapada. Metoda asta imi place ca nu ocupa spatiu, nu faci mizerie si daca nu rasare nu-ti dai pumni in cap ca ai consumat un sac de compost. Merci de invitatie, o sa incerc sa ma alaturi voua, desi nu promit ca o sa reusesc sa completez jurnalul in fiecare saptamana.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: