Operatiunea usturoi

Ploua, ploua si iar ploua. Da, stiu, e toamna si asa trebuie sa fie toamna. Insa mie nu-mi prea place vremea asta mohorata asa ca mi-am facut de lucru. Primul lucru e o raceala zdravana, asa ca sa se asorteze cu vremea de afara, ploaia curge, la fel si nasul meu. Apoi am trecut la activitati mai placute, adica ceaiuri. Daca toata vara am cules diverse plante si fructe si le-am uscat, acum a venit vremea sa le si servim 🙂 Am facut ceaiuri, multe, fierbinti si aromate. Si ca sa uit de vremea de afara de tot, mi-am facut de lucru in “gradina”, de fapt in cada ca in balcon era deja prea frig pentru raceala mea.

Mi-am luat usturoiul de tuns la jumulit si am cules ultima recolta. Va ma produce el cate ceva peste iarna dar nu foarte viguros. L-am luat cu ghiveci si l-am dus in baie unde i-am facut freza de iarna si m-am ales cu o mana buna de frunze proaspete numa bune de pus in ceva pasta de branza.

Si dupa ce l-am coafat bine l-am mutat intr-o jardiniera sa aiba mai mult loc cand s-o porni la primavara la produs. Asa n-o sa-l mai deranjez atunci si v-a porni mai repede la facut frunzulite delicioase.

Arata cam ciufulit acum, dar daca m-ati vedea pe mine cum arat, cu nasul in batiste si printre ceaiuri si supe fierbinti, veti zice ca el arata super 🙂

Urmeaza si ceapa de tuns. Va primi acelasi tratament ca si fratiorul ei. Acu ma duc sa trag un pui de somn ca ma termina vremea asta acompaniata de raceala.

4 Comments (+add yours?)

 1. Andreea, DingradinaluiArdei
  Oct 30, 2012 @ 19:20:05

  Somn usor sapte purici pe-un picior… Poate maine va fi mai bine. Iti doresc sanatate!

  Reply

 2. Dani
  Nov 02, 2012 @ 11:48:25

  Sanatate !!! Cred, ca si ceaiurile si usturoiul te vor ajuta sa treci de raceala asta.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: