Ceapa alba

Azi am fugit de la job pana la Lidl, e la doi pasi. M-am dus sa iau niste pamant, era la oferta. E destul de bun, mai ales pentru rasaduri, amestecat cu putin nisip. Insa am gasit si altceva, ceva ce cautam de multa vreme iar pe piata nu am gasit de cumparat pana acum – arpagic alb.

ceapa alba

Cam scumpisor as zice, comparativ cu cel simplu de pe piata, dar m-am obisnuit deja ca mofturile mele costa mai scump decat merita. Macar bine ca toti bulbisorii sunt sanatosi. Sunt curioasa ce va iesi din el si cum va fi ceapa, dulce sau iute.

6 Comments (+add yours?)

 1. Gabriela
  Feb 22, 2014 @ 07:16:58

  Nu l-am vazut la Lidl, in schimb am luat alte minunatii. Ma bucur ca aduc acum si pentru gradinarit pentru ca sunt alte produse decat cele obisnuite pe piata noastra. Pamant am luat si eu; e foarte convenabil.

  Reply

  • greenzonelife
   Feb 22, 2014 @ 10:04:06

   Si eu abia am gasit ceapa, era bine ascunsa printre cele galbene si rosii. Pamant ma duc si eu azi sa mai iau cativa saci 🙂

   Reply

 2. Elisa
  Feb 22, 2014 @ 14:49:11

  Green, anul trecut am luat din piata de la noi arpagic alb, de curiozitate si mai scump, bineinteles.Hmm, ce sa zic, este mult mai sensibila decat celelalte soiuri, dupa ploile din vara incepea sa se strice de la exterior , cate-o frunza, am adunat-o din gradina inainte de cealalta si inmuierea primelor frunze a continuat. Pana la urma am consumat-o prima, nu mi s-a parut mai buna (cea mai buna ceapa la gust este cea “sapte frati” pentru mine) si vreau sa-ti spun ca cealalta ceapa nu mi s-a stricat niciun bulb anul trecut, este si acum fff sanatoasa asa ca nu mai repet figura cu ceapa alba. Intr-un an am avut si arpagic rosu si l-am plantat toamna, asa ca din aia am avut o ceapa minune: mare, sanatoasa, devreme coapta si buna la gust. Dar pusa toamna.
  Bafta!

  Reply

 3. Irina
  Mar 09, 2014 @ 12:40:39

  am luat si eu, dar rosu

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: