Rozatoare :)

Dansa e “rozatoarea” familiei, sau mai bine zis veverita, pentru ca mananca zilnic nuci. E o “maidaneza” adoptata de parintii mei de cand era cat un pumn. Un pumn de blana, purici si limbrici :). Cred ca asa pot fi descrisi toti puii de maidanezi. La inceput ii ziceau in deradere “ecograf” ca era asa de slaba ca i se vedeau matele prin pielea de pe burta :). Apoi a primit un nume pe masura: Ursula. Acum e mare si grea cat un urs, dar fiind femela, a ajuns la Ursula. Tabietul zilnic se rezuma la stat pe banca la soare si mancat nuci, face bine la blana, nu? 🙂

ursula

6 Comments (+add yours?)

 1. simf
  Oct 07, 2013 @ 11:22:29

  si unul dintre cainii nostri sparge nuci cu gratie si mananca multumit. uneori e generos, le sparge si celorlalti doi, care n-au tehnica.
  ursula e o frumoasa!

  Reply

  • greenzonelife
   Oct 07, 2013 @ 11:25:51

   Multumim 🙂 intra dupa tata in bucataria de vara si nu iese pana nu isi primeste doza de omega-3 :), zilnic!

   Reply

 2. Mihaela C.P.
  Oct 07, 2013 @ 18:41:05

  Ce fata isteata, Ursula! Si eu am avut catel care manca nuci, insa numai cate putin. Gainilor in schimb le place la nebunie sa le dau nuci rupte marunt. Uneori cand sparg nucile in curte stau in jurul meu si cum zaresc o coaja se duc sa o cerceteze cu atentie dupa resturi de miez de nuca :).
  Oricum eu ma asteptam sa citesc despre …soareci, poate porcusori de guineea , cand am vazut ca incepi cu veveritele despre vreo veverita, insa nicidecum despre ”rozatoarea Ursula”. Spargatorul de nuci :).

  Reply

  • greenzonelife
   Oct 07, 2013 @ 19:26:55

   Da, e o adevarata spargatoare de nuci 🙂 Nu stiu daca o sa-i mai ramana mamei destule nuci sa mai faca si cozonac la ritmul la care le mananca Ursula.

   Reply

 3. Gabriela
  Oct 09, 2013 @ 08:20:06

  Ce e bun cum sa nu le placa! Si catelul meu e mare amator de nuci; el se duce direct la subsol si se serveste din rastelul cu nuci!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: