Giveaway – cartofi albastri

Ma gandeam ca ar fi printre voi unii gradinari care ar vrea sa cultive cartofi albastri. Asa ca am nascocit rapid un mic concurs.

Ca sa participati la concurs trebuie sa postati pe blogul vostru o mancare de cartofi, instructiuni si poze, cu mentiunea sa nu fie ceva banal, gen cartofi prajiti sau piure, putina imaginatie va rog. Apoi imi trimiteti linkul la postarea voastra printr-un comentariu la acest post, in care sa precizati de ce doriti sa cultivati cartofi albastri. Ca sa nu va dau meniul zilei peste cap va acord o saptamana sa faceti felul de mancare si sa-mi trimiteti linkul. Asadar luni 19 ianuarie ora 23:59 se vor incheia inscrierile. Marti voi publica o lista cu toate linkurile apoi vom vota.

Vor avea drept de vot doar cei care participa iar notarea va fi de genul locul 1 (reteta care v-a placut cel mai mult) – 10 puncte, locul 2 – 5 puncte, locul 3 – 3 puncte.

Premiile vor fi la fel: locul 1 – va primi 10 cartofi albastri de samanta, locul 2 – 5 cartofi, locul 3 – 3 cartofi.

felii

Mentiune: poate exista gradinari care vor sa participe insa nu au blog. Ei imi pot trimite pe mail (vezi adresa din pagina de contact) pozele si reteta, impreuna cu numele lor si motivul pentru care vor sa cultive cartofi albastri, iar eu voi realiza postarea in locul lor.

Sper ca nu am uitat nimic 🙂

Bafta si va astept la concurs!

7 Comments (+add yours?)

 1. Anda
  Jan 13, 2015 @ 14:11:53

  Ce rasa sant albastreii?? blue congo??

  Reply

 2. fiordaliso
  Jan 19, 2015 @ 20:44:46

  Vin si eu pe ultima suta de metri sa intreb: musai sa fie mancare, daca e o prajitura care are cartoful printre ingrediente nu e ok? Ca mancare nu m-am invrednicit sa fac, m-am aruncat numai la dulce 🙂

  Reply

 3. fiordaliso
  Jan 19, 2015 @ 21:33:40

  Am sosit cu prajiturica: http://mydreamlandovertherainbow.blogspot.ro/2015/01/prajitura-cu-cartofi.html
  Si pentru ca intrebai de ce vreau sa cultiv cartofi albastri, raspunsul e simplu: pentru ca exista! Imi plac toti cartofii de orice fel ar fi, am mancat si albastri vara trecuta pentru prima data, si mi se par asa de frumosi colorati ca afinele.
  Si ma bucur ca lumea reincepe sa cultive soiuri de legume uitate, neglijate pentru ca nu dau productie mare sau nu arata perfect, dar mult mai gustoase si mai hranitoare decat cele folosite in productia de masa.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: